کارخانه های تولیدکننده ورق گالوانیزه

ساخت وبلاگ

ورق گالوانیزه یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین اشکال استیل یا فولاد در صنایع مختلف است. این ورق، خواص فوق‌العاده‌ای دارد که درنهایت به طول عمر و دوام بهتر آن منجر می‌شوند. یک کارخانه تولیدکننده ورق گالوانیزه این محصول را طی عملیاتی خاص تولید می‌کند که در آن لایه‌ای از فلز روی بر سطح ورق تشکیل می‌شود. به دلیل حساسیت روند تولید، محصولات کارخانه‌های مختلف، کیفیت‌های متفاوتی نیز دارند. در این مقاله، ۶ تولیدکننده برتر ورق گالوانیزه در کشور را معرفی می‌کنیم.

 

ورق گالوانیزه چیست؟
فولاد یکی از پرکاربردترین فلزات در صنعت از دیرباز بوده است. بااین‌حال به دلیل حضور پررنگ آهن در ترکیبات این فلز، دوام چندانی در برابر عواملی که باعث خوردگی و پوسیدگی می‌شوند، ندارد. در حقیقت، این فلز نیز مانند آهن در شرایط پرریسک از نظر رطوبت و در برابر مواد خورنده، دچار زنگ‌زدگی یا خوردگی می‌شود. از حدود ۲۵۰ سال پیش، راه‌کاری برای این نقطه‌ضعف پیدا شد که پس از طی چند مرحله اصلاح به شکل امروزی درآمد و گالوانیزه نام گرفت.


کاربرد ورق گالوانیزه

در هر صنعتی که به ورق‌های فولادی بادوام در برابر خوردگی نیاز باشد، ورق گالوانیزه کاربرد پیدا می‌کند. از مهم‌ترین این صنایع عبارت‌اند از: صنایع خودروسازی و ماشین‌سازی صنایع مخابراتی لوازم برقی خانگی ساختمان‌سازی پل‌سازی راه‌سازی کشتی‌سازی صنایع نظامی ساخت اسکله‌ها و سازه‌های دریایی

 

برترین کارخانه‌های تولید کننده ورق گالوانیزه در ایران
کشور ما در زمینه تولید ورق گالوانیزه تقریبا خودکفاست و محصولات تولیدی‌اش گاهی به کشورهای دیگر هم صادر می‌شوند. بااین‌حال عملکرد برخی برندها نسبت به رقبایشان بهتر است. در این قسمت 6 کارخانه برتر تولید کننده ورق گالوانیزه و قیمت ورق گالوانیزه هر کارخانه را بررسی می کنیم.
۱- کارخانه فولاد مبارکه اصفهان اصفهان قطب صنعت فولاد و فلزات در کشور ماست. کارخانه فولاد مبارکه اصفهان تقریبا اصلی‌ترین تولیدکننده ورق گالوانیزه در ایران است که در سال ۱۳۶۰ راه‌اندازی شد و امروزه لقب مادر صنعت فولاد ایران را یدک می‌کشد. ۲- کارخانه ورق کاشان کارخانه فولاد امیرکبیر کاشان نیز یکی از تولیدکننده‌های اصلی ورق گالوانیزه در کشور است. در حقیقت این کارخانه، اولین تولیدکننده ورق گالوانیزه گرم در ایران است که از سال ۱۳۷۹، فعالیت خود را تحت نام صنایع گالوانیزه فجر سپاهان شروع کرد. ظرفیت تولید این کارخانه ۱۳۰ هزار تن ورق با ضخامت ۰٫۲۵ تا ۱٫۵ میلی‌متر و عرض ۶۰۰ تا ۱۲۵۰ میلی‌متر است. این کارخانه ورق گالوانیزه سرد و آنیل‌شده نیز تولید می‌کند. موقعیت جغرافیایی استراتژیک کارخانه امیرکبیر که در نزدیکی جاده و خط آهن اصلی شمال‌-جنوب کشور قرار دارد، سبب سهولت و کاهش هزینه‌های ارسال محصولات آن به اقصی نقاط کشور شده است. به همین دلیل قیمت ورق گالوانیزه کاشان امروز به صورت روزانه توسط خریداران بررسی می شود. ۳- کارخانه تولید ورق تاراز شرکت تاراز در سال ۱۳۸۷ در شهرکرد تاسیس شد و در سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسید. تاراز تقریبا جوان‌ترین کارخانه تولید ورق گالوانیزه کشور محسوب می‌شود. این شرکت دارای ظرفیت اسمی تولید سالانه ۲۶۰ هزار تن شیت گالوانیزه در سال است. تاراز تقریبا شاخص‌ترین تولیدکننده ورق گالوانیزه رنگی در کشور است که محصولاتش دارای پوششی مخصوص به نام “Thin organic coating” هستند. ضخامت ورق‌های گالوانیزه‌ این تولیدکننده، ۰٫۵ تا یک میلی‌متر است که در صنایع نیازمند به ورق‌های نازک، طرفداران بیشتری دارند. بخشی از تولیدات کارخانه ورق گالوانیزه تاراز به خارج از کشور نیز صادر می‌شوند. قیمت ورق گالوانیزه تازار نوسان زیادی دارد، به همین دلیل بررسی قیمت ورق گالوانیزه پیش از خرید الزامی است. ۴- کارخانه هفت الماس کارخانه هفت الماس دیگر تولیدکننده ورق گالوانیزه در کشور است که در سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را در استان قزوین شروع کرد. این کارخانه، سالانه، ۱۰۰ هزار تن ورق فولادی تولید می‌کند که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها گالوانیزه هستند. ضخامت این ورق‌ها ۲ تا ۲٫۵ میلی‌متر، عرض آن‌ها ۷۰۰ تا ۱۲۵۰ میلی‌متر و طولشان نیز حداکثر ۱۲ متر است. قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس به صورت روزانه در وبسایت کیلوتن بروزرسانی می شود. ۵- کارخانه تولید کننده ورق گالوانیزه شهرکرد کارخانه تولید ورق گالوانیزه شهرکرد بر تولید ورق‌های مناسب برای صنعت خودروسازی متمرکز است. این کارخانه، انواع ورق گالوانیزه گرم، آنیل و پیش‌گالوانیزه را تولید می‌کند که ازنظر طرح نیز ساده یا دارای اسپینگل (گل‌دار) هستند. کارخانه شهرکرد در سال ۱۳۸۴ تاسیس و در سال ۱۳۸۹ افتتاح شد و ظرفیت اسمی تولید سالانه‌ آن ۴۰۰ هزار تن در سال است.

 
kilooton...
ما را در سایت kilooton دنبال می کنید

برچسب : کیلوتن , قیمت ورق گالوانیزه , قیمت میلگرد , قیمت تیرآهن, نویسنده : فائزه خسروی faeze-khosravani بازدید : 18 تاريخ : پنجشنبه 16 فروردين 1403 ساعت: 17:12